Dynie ułożone w skrzyniach.

FINAŁ SZKOŁY GOTOWANIA

Premiera zeszytu z przepisami


Ostatnia Szkoła Gotowania tego lata. Junona Lamcha-Grynberg obiecuje, że będzie kolorowo: pomarańczowo-fioletowo. Przygotujemy gnocchi z dyni, konfiturę z czerwonej cebuli i kapustę czerwoną ze śliwkami, a na deser kokosową tapiokę.
Jak zwykle gotujemy wegetariańsko, a wszystkie warzywa pochodzą z zaprzyjaźnionego Gospodarstwa Ludwika Majlerta.
Będzie też czas na podsumowanie sezonu. Na sobotę szykujemy dla was zeszyt kulinarny ze wszystkimi przepisami z tegorocznej Szkoły Gotowania.
Zaczynamy o 16.00 w naszej letniej kuchnia w ogrodzie Komuny Warszawa.

Zdjęcia

Milena Liebe

Współfinansowanie

Wydarzenie zostało dofinansowane przez Urząd Miasta Stołecznego Warszawy w ramach projektu Komuna Warszawa – Społeczna Instytucja Kultury.

projekt współfinansuje miasto stołeczne Warszawa
Scroll to Top